Jouw 

goed geregeld

Jouw bedrijf op laten vallen met onze Google Adwords campagne

Wat doet iemand die even iets niet weet, of over een bepaald onderwerp meer wil weten? Juist, die zoekt het online even op. Van alle Nederlanders die ‘even iets opzoeken’, gebruikt ruim 90% Google. Google is dus de plek om als ondernemer goed zichtbaar te zijn en gevonden te worden. Google Adwords helpt je door middel van advertenties goed zichtbaar te zijn op Google onder de zoektermen die jij kiest.

Ook helpt een campagne op Google om je extra inzicht te geven in de bezoekers die naar jouw website komen. Via welke zoekwoorden komen ze op de website, hoe lang blijven ze daar, wat doen ze op de website? Daarnaast adverteert de concurrentie wellicht online, dan kan een eigen advertentie noodzakelijk zijn om te kunnen concurreren.

Wanneer je ons jouw Google Adwords campagne laat beheren, zorgen wij ervoor dat de juiste klanten naar jouw website komen.

Google Adwords campagne opzetten

Wanneer je ons inschakelt, nemen wij het werk voor het opzetten van jouw campagne uit handen. Wij zorgen voor een gedegen zoekwoordenonderzoek en kiezen termen uit die relevant zijn voor jouw campagne. Daarnaast zorgen we er onder andere voor dat de campagne ingesteld wordt voor de juiste regio en de juiste doelgroep, zodat jouw campagne zo succesvol mogelijk wordt.

Bijhouden, monitoren en aanpassen

Als wij jouw Google Adwords campagne hebben opgezet, blijven wij niet stilzitten. Als jouw campagne loopt, zorgen wij ervoor dat hij ook goed blijft lopen. Wij monitoren de advertenties en zorgen voor een probleemloze campagne. Wanneer we zien dat er verbeteringen aangebracht kunnen worden voor een nog beter resultaat, passen wij de campagne aan.

Periodiek bespreken van resultaten

Natuurlijk nodigen wij jou uit om samen met ons te kijken naar de resultaten die wij met jouw campagne hebben geboekt. We bekijken en bespreken de cijfers en overleggen hoe we verder gaan met jouw campagne.

Kortom, wanneer jij ons jouw Google Adwords campagne laat beheren, nemen wij jou al het werk uit handen, zorgen wij voor meer verkeer naar jouw website en zorgen we dat jouw doelgroep jouw website goed kan vinden op Google.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een voor jou geschikte Adwords campagne of wil je eens kennis met ons maken? Neem dan nu contact op met Webplace4u.

Gecertificeerd Google-partner

 Passend bij jouw bedrijf

Snel beginnen? Geen probleem!

Gericht op resultaat

Meer cash uit je webshop

In den beginne..Je hebt je eigen webshop, of overweegt er één te (laten) bouwen; super leuk!Maar wat als na de eerste paar weken, of maanden, de nieuwigheid er af is en de verkopen tegenvallen? Niet meteen opgeven, er is nog van alles te proberen.Een hele tijd geleden, toen ik nog op de middelbare school zat, volgde ik economie-lessen. Sterker nog.. ik heb...

You’ve got mail.. marketing!

Mailmarketing is marketingmailWe krijgen het allemaal, maar heel veel doen het niet. Mailmarketing, nieuwsbrieven, en regelmatige content van onze favoriete bedrijven. Maar toch kan het heel waardevol zijn, en is er ook zeker wat te verdienen.Mailmarketing zijn alle mailtjes die jij krijgt van bedrijven, of andere instellingen, met bijv. nieuws,...

Elke dag een stap naar perfectie

Een website is een projectNadat wij een website opleveren staat hij vaak, helaas, jarenlang stil. Een online baken van informatie en functionaliteit. Maar het internet is een dynamisch speelveld, elke dag is anders. Nog meer geldt hier het gezegde “Stil staan is achteruitgaan”.Een website kan vaak toch aan verschillende kanten geoptimaliseerd worden. We...

10 tips om jouw webshop succesvoller te maken

#1 Voorkom drempels Voorkom dat mensen hoge drempels moeten nemen, of zelfs voor verrassingen komen te staan. Hoge verzendkosten pas zichtbaar bij het afrekenen is zeker reden om af te haken! Lange levertijden, genoeg reden om iets anders te zoeken. Account aanmaken voor de bestelling? Laat maar dan. Het aankoopproces moet van A tot Z zo laagdrempelig, en...

Hoe webshop jij?

E-Fulfilment, Dropshipping of eigen beheer. Altijd al een webshop willen hebben? Maar heb je geen ruimte of wil je geen “gedoe” met verzenden. Dan heb je vast wel eens gehoord van de termen E-fulfilment en dropshippen. In deze blog ga ik jullie meer vertellen over deze termen en de bijhorende voor- en nadelen. Wat is E-fulfilment? De letter E staat voor...

Bel mij over Adwords

Webplace4u

Kierkamperweg 17B
6721 TE Bennekom
0317 744 001
0317 744 001
info@webplace4u.nl
helpdesk@webplace4u.nl