Jouw 

goed geregeld

Jouw bedrijf op laten vallen met onze Google Adwords campagne

Wat doet iemand die even iets niet weet, of over een bepaald onderwerp meer wil weten? Juist, die zoekt het online even op. Van alle Nederlanders die ‘even iets opzoeken’, gebruikt ruim 90% Google. Google is dus de plek om als ondernemer goed zichtbaar te zijn en gevonden te worden. Google Adwords helpt je door middel van advertenties goed zichtbaar te zijn op Google onder de zoektermen die jij kiest.

Ook helpt een campagne op Google om je extra inzicht te geven in de bezoekers die naar jouw website komen. Via welke zoekwoorden komen ze op de website, hoe lang blijven ze daar, wat doen ze op de website? Daarnaast adverteert de concurrentie wellicht online, dan kan een eigen advertentie noodzakelijk zijn om te kunnen concurreren.

Wanneer je ons jouw Google Adwords campagne laat beheren, zorgen wij ervoor dat de juiste klanten naar jouw website komen.

Google Adwords campagne opzetten

Wanneer je ons inschakelt, nemen wij het werk voor het opzetten van jouw campagne uit handen. Wij zorgen voor een gedegen zoekwoordenonderzoek en kiezen termen uit die relevant zijn voor jouw campagne. Daarnaast zorgen we er onder andere voor dat de campagne ingesteld wordt voor de juiste regio en de juiste doelgroep, zodat jouw campagne zo succesvol mogelijk wordt.

Bijhouden, monitoren en aanpassen

Als wij jouw Google Adwords campagne hebben opgezet, blijven wij niet stilzitten. Als jouw campagne loopt, zorgen wij ervoor dat hij ook goed blijft lopen. Wij monitoren de advertenties en zorgen voor een probleemloze campagne. Wanneer we zien dat er verbeteringen aangebracht kunnen worden voor een nog beter resultaat, passen wij de campagne aan.

Periodiek bespreken van resultaten

Natuurlijk nodigen wij jou uit om samen met ons te kijken naar de resultaten die wij met jouw campagne hebben geboekt. We bekijken en bespreken de cijfers en overleggen hoe we verder gaan met jouw campagne.

Kortom, wanneer jij ons jouw Google Adwords campagne laat beheren, nemen wij jou al het werk uit handen, zorgen wij voor meer verkeer naar jouw website en zorgen we dat jouw doelgroep jouw website goed kan vinden op Google.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een voor jou geschikte Adwords campagne of wil je eens kennis met ons maken? Neem dan nu contact op met Webplace4u.

Gecertificeerd Google-partner

 Passend bij jouw bedrijf

Snel beginnen? Geen probleem!

Gericht op resultaat

10 tips om jouw webshop succesvoller te maken

#1 Voorkom drempels Voorkom dat mensen hoge drempels moeten nemen, of zelfs voor verrassingen komen te staan. Hoge verzendkosten pas zichtbaar bij het afrekenen is zeker reden om af te haken! Lange levertijden, genoeg reden om iets anders te zoeken. Account aanmaken voor de bestelling? Laat maar dan. Het aankoopproces moet van A tot Z zo laagdrempelig, en...

Hoe webshop jij?

E-Fulfilment, Dropshipping of eigen beheer. Altijd al een webshop willen hebben? Maar heb je geen ruimte of wil je geen “gedoe” met verzenden. Dan heb je vast wel eens gehoord van de termen E-fulfilment en dropshippen. In deze blog ga ik jullie meer vertellen over deze termen en de bijhorende voor- en nadelen. Wat is E-fulfilment? De letter E staat voor...

Geen doel, geen resultaat

Geen doel is altijd mis Kan jij je voorstellen hoe het zou zijn om een voetbalwedstrijd te spelen zonder goals? Of een golfwedstrijd zonder hole? Het zou aanzienlijk minder interessant zijn, en behoorlijk doelloos (letterlijk). Nou lijken een sportwedstrijd en een website weinig met elkaar gemeen te hebben, maar dat aspect wel. Jouw website zonder...

Is Facebook nog steeds interessant?

Facebook, zeker weten?Facebook is de laatste tijd veelal negatief in het nieuws geweest. Het schandaal rondom privacy en daarna het nieuws dat de groei is gestopt. Ik krijg de laatste tijd dan ook veel vragen of Facebook nog wel interessant is? En hoe zet ik het dan in? In dit blog ga ik jullie vertellen waarom Facebook nog steeds interessant is om in te...

SEO en waarom het vitaal is voor jouw bedrijf

Wat is SEO nou eigenlijk SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Maar wat is nou de ‘normale’ uitleg die we allemaal begrijpen? SEO is het totaalpakket aan handelingen of technieken om jouw website een betere positie in de zoekmachines te geven. Voor veel mensen betekent dit ook wel: de eerste...

Bel mij over Adwords

Webplace4u

Kierkamperweg 17B
6721 TE Bennekom
0317 744 001
0317 744 001
info@webplace4u.nl
helpdesk@webplace4u.nl
Decemberactie