Jouw 

goed geregeld

Jouw bedrijf op laten vallen met onze Google Adwords campagne

Wat doet iemand die even iets niet weet, of over een bepaald onderwerp meer wil weten? Juist, die zoekt het online even op. Van alle Nederlanders die ‘even iets opzoeken’, gebruikt ruim 90% Google. Google is dus de plek om als ondernemer goed zichtbaar te zijn en gevonden te worden. Google Adwords helpt je door middel van advertenties goed zichtbaar te zijn op Google onder de zoektermen die jij kiest.

Ook helpt een campagne op Google om je extra inzicht te geven in de bezoekers die naar jouw website komen. Via welke zoekwoorden komen ze op de website, hoe lang blijven ze daar, wat doen ze op de website? Daarnaast adverteert de concurrentie wellicht online, dan kan een eigen advertentie noodzakelijk zijn om te kunnen concurreren.

Wanneer je ons jouw Google Adwords campagne laat beheren, zorgen wij ervoor dat de juiste klanten naar jouw website komen.

Google Adwords campagne opzetten

Wanneer je ons inschakelt, nemen wij het werk voor het opzetten van jouw campagne uit handen. Wij zorgen voor een gedegen zoekwoordenonderzoek en kiezen termen uit die relevant zijn voor jouw campagne. Daarnaast zorgen we er onder andere voor dat de campagne ingesteld wordt voor de juiste regio en de juiste doelgroep, zodat jouw campagne zo succesvol mogelijk wordt.

Bijhouden, monitoren en aanpassen

Als wij jouw Google Adwords campagne hebben opgezet, blijven wij niet stilzitten. Als jouw campagne loopt, zorgen wij ervoor dat hij ook goed blijft lopen. Wij monitoren de advertenties en zorgen voor een probleemloze campagne. Wanneer we zien dat er verbeteringen aangebracht kunnen worden voor een nog beter resultaat, passen wij de campagne aan.

Periodiek bespreken van resultaten

Natuurlijk nodigen wij jou uit om samen met ons te kijken naar de resultaten die wij met jouw campagne hebben geboekt. We bekijken en bespreken de cijfers en overleggen hoe we verder gaan met jouw campagne.

Kortom, wanneer jij ons jouw Google Adwords campagne laat beheren, nemen wij jou al het werk uit handen, zorgen wij voor meer verkeer naar jouw website en zorgen we dat jouw doelgroep jouw website goed kan vinden op Google.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een voor jou geschikte Adwords campagne of wil je eens kennis met ons maken? Neem dan nu contact op met Webplace4u.

Gecertificeerd Google-partner

 Passend bij jouw bedrijf

Snel beginnen? Geen probleem!

Gericht op resultaat

SEO en waarom het vitaal is voor jouw bedrijf

Wat is SEO nou eigenlijk SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Maar wat is nou de ‘normale’ uitleg die we allemaal begrijpen? SEO is het totaalpakket aan handelingen of technieken om jouw website een betere positie in de zoekmachines te geven. Voor veel mensen betekent dit ook wel: de eerste...

WordPress als fundering, maar waarom?

Wat is Wordpress? Ooit begonnen als een blogsysteem voor iedereen, maar uitgegroeid tot één van de meest uitgebreide CMS’en in de wereld. De grondslag voor dit systeem stamt uit begin 2003 toen Matthew Mullenweg samen met Mike Little de beginselen van Wordpress codeerde. Het systeem had na 2 jaar (februari 2005) al bijna 1 miljoen downloads. Dit CMS is op...

Keywords in jouw SEO tekst

Wat doen zoekwoorden met een SEO tekst? Zoekwoorden bevorderen de vindbaarheid van je website. SEO staat voor Search Engine Optimization. Of in het Nederlands, zoekmachine optimalisatie. Internetgebruikers vinden de meeste websites die ze bezoeken (65%) vinden via een zoekmachine. De meest gebruikte (95%) en bekendste zoekmachine is...

De kracht van zakelijk bloggen

Veel bedrijven hebben nog moeite met bloggen. Dat komt onder andere door excuses als ‘geen tijd’, ‘geen inspiratie’ en ‘te weinig ervaring’. Maar het aantal blogs blijft toenemen, wellicht zijn je concurrenten ook al begonnen? Daarom is het goed om te onderzoeken of bloggen iets voor jou is! Een kijkje in de keuken Je website is het online...

Bel mij over Adwords

Webplace4u

Kierkamperweg 17B
6721 TE Bennekom
0317 744 001
0317 744 001
info@webplace4u.nl
helpdesk@webplace4u.nl