Wil jij een Google Adwords campagne?

Ben jij op zoek naar een succesvol internet bureau?

Goed dat jij ons hebt gevonden!, Wij kunnen jou helpen om een website of webwinkel succesvol te maken.
Heb jij nog geen website of webwinkel! Geen probleem dan maken we er gewoon één voor je.

Jouw bedrijf op laten vallen met onze Google Adwords campagne

Wat doet iemand die even iets niet weet, of over een bepaald onderwerp meer wil weten? Juist, die zoekt het online even op. Van alle Nederlanders die ‘even iets opzoeken’, gebruikt ruim 90% Google. Google is dus de plek om als ondernemer goed zichtbaar te zijn en gevonden te worden. Google Adwords helpt je door middel van advertenties goed zichtbaar te zijn op Google onder de zoektermen die jij kiest.

Ook helpt een campagne op Google om je extra inzicht te geven in de bezoekers die naar jouw website komen. Via welke zoekwoorden komen ze op de website, hoe lang blijven ze daar, wat doen ze op de website? Daarnaast adverteert de concurrentie wellicht online, dan kan een eigen advertentie noodzakelijk zijn om te kunnen concurreren.

Wanneer je ons jouw Google Adwords campagne laat beheren, zorgen wij ervoor dat de juiste klanten naar jouw website komen.

Google Adwords campagne opzetten

Wanneer je ons inschakelt, nemen wij het werk voor het opzetten van jouw campagne uit handen. Wij zorgen voor een gedegen zoekwoordenonderzoek en kiezen termen uit die relevant zijn voor jouw campagne. Daarnaast zorgen we er onder andere voor dat de campagne ingesteld wordt voor de juiste regio en de juiste doelgroep, zodat jouw campagne zo succesvol mogelijk wordt.

Bijhouden, monitoren en aanpassen

Als wij jouw Google Adwords campagne hebben opgezet, blijven wij niet stilzitten. Als jouw campagne loopt, zorgen wij ervoor dat hij ook goed blijft lopen. Wij monitoren de advertenties en zorgen voor een probleemloze campagne. Wanneer we zien dat er verbeteringen aangebracht kunnen worden voor een nog beter resultaat, passen wij de campagne aan.

Periodiek bespreken van resultaten

Natuurlijk nodigen wij jou uit om samen met ons te kijken naar de resultaten die wij met jouw campagne hebben geboekt. We bekijken en bespreken de cijfers en overleggen hoe we verder gaan met jouw campagne.

Kortom, wanneer jij ons jouw Google Adwords campagne laat beheren, nemen wij jou al het werk uit handen, zorgen wij voor meer verkeer naar jouw website en zorgen we dat jouw doelgroep jouw website goed kan vinden op Google.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over een voor jou geschikte Adwords campagne of wil je eens kennis met ons maken? Neem dan nu contact op met Webplace4u.

Wil jij een succesvolle website of webwinkel?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismakingsafspraak.