Jouw 

goed geregeld

Onze marketingcoach helpt je jouw bedrijf meer bekendheid te geven

De website is gebouwd, voorzien van de juiste teksten en afbeeldingen en loopt goed. Nu is de tijd aangebroken om eens te kijken hoe jij jouw bedrijf nog meer bekendheid kunt geven en hoe je meer toekomstige klanten naar jouw website kunt lokken. Wil je dit graag, maar weet je niet goed hoe? Onze marketingcoach helpt jou hierbij.

Wat doet de marketingcoach?

Samen met onze marketingcoach ga jij aan de slag om jouw product meer zichtbaar te maken. Jij speelt daarin de grootste rol en onze coach helpt jou waar je dat nodig hebt. Jullie stellen samen doelen op en terwijl jij zo goed mogelijk je best doet om die doelen te bereiken, is jouw coach op de achtergrond aanwezig om jou te begeleiden. Ook houden jullie samen in de gaten of jouw doel bereikt wordt en stuurt de marketingcoach jou bij waar dat nodig is.

Coaching op maat

Wanneer we het hebben over marketing, hebben we het over het zichtbaar maken van jouw product via verschillende kanalen. Je kunt hierbij denken aan adverteren via social media, het opzetten van een Google Adwords campagne, bloggen en het versturen van nieuwsbrieven via Mailchimp. Jouw marketingcoach beschikt over alle kennis en vaardigheden om jou hier zo goed mogelijk bij te helpen. Ben je al bekend met deze vormen van adverteren en heb je alleen wat ondersteuning nodig of ben je helemaal nieuw met marketing? Het maakt ons niet uit, onze coach biedt jou ondersteuning op maat.

Verschillende soorten marketing

We noemden hierboven al kort een aantal soorten van marketing. Bij social media marketing denken wij vooral aan marketing via Facebook. Ongeveer 80% van de Nederlanders gebruikt Facebook en daarmee is Facebook al jaren het grootste sociale mediakanaal in Nederland. Om een groot publiek te bereiken is Facebook dus zeer geschikt.
Bloggen klinkt misschien wat vaag en moeilijk, maar wanneer je blogt over de juiste onderwerpen heeft bloggen veel voordelen: er komt onder andere meer verkeer naar jouw website, het is goed voor je vindbaarheid in Google en je onderscheidt je van je concurrenten. Vind je schrijven moeilijk? Jouw marketingcoach kan je natuurlijk helpen bij het vinden van de juiste onderwerpen en wij hebben een copywriter in dienst. Wij kunnen jou ook ondersteunen bij het versturen van nieuwsbrieven en het opzetten van een Adwords campagne.

Meer informatie?

Zie jij een marketingcoach wel zitten en wil je meer informatie of gewoon eens met ons kennismaken? Neem dan contact op met Webplace4u en wij kijken wat je voor jou kunnen betekenen.

 Passend bij jouw stijl

Makkelijk contact met je coach

Groot of klein? Maakt niks uit!

Gericht op conversie

SEO en waarom het vitaal is voor jouw bedrijf

Wat is SEO nou eigenlijk SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Maar wat is nou de ‘normale’ uitleg die we allemaal begrijpen? SEO is het totaalpakket aan handelingen of technieken om jouw website een betere positie in de zoekmachines te geven. Voor veel mensen betekent dit ook wel: de eerste...

WordPress als fundering, maar waarom?

Wat is Wordpress? Ooit begonnen als een blogsysteem voor iedereen, maar uitgegroeid tot één van de meest uitgebreide CMS’en in de wereld. De grondslag voor dit systeem stamt uit begin 2003 toen Matthew Mullenweg samen met Mike Little de beginselen van Wordpress codeerde. Het systeem had na 2 jaar (februari 2005) al bijna 1 miljoen downloads. Dit CMS is op...

Keywords in jouw SEO tekst

Wat doen zoekwoorden met een SEO tekst? Zoekwoorden bevorderen de vindbaarheid van je website. SEO staat voor Search Engine Optimization. Of in het Nederlands, zoekmachine optimalisatie. Internetgebruikers vinden de meeste websites die ze bezoeken (65%) vinden via een zoekmachine. De meest gebruikte (95%) en bekendste zoekmachine is...

De kracht van zakelijk bloggen

Veel bedrijven hebben nog moeite met bloggen. Dat komt onder andere door excuses als ‘geen tijd’, ‘geen inspiratie’ en ‘te weinig ervaring’. Maar het aantal blogs blijft toenemen, wellicht zijn je concurrenten ook al begonnen? Daarom is het goed om te onderzoeken of bloggen iets voor jou is! Een kijkje in de keuken Je website is het online...

Bel mij over marketing

Webplace4u

Kierkamperweg 17B
6721 TE Bennekom
0317 744 001
0317 744 001
info@webplace4u.nl
helpdesk@webplace4u.nl