Online marketing begeleiding nodig?

Ben jij op zoek naar een succesvol internet bureau?

Goed dat jij ons hebt gevonden!, Wij kunnen jou helpen om een website of webwinkel succesvol te maken.
Heb jij nog geen website of webwinkel! Geen probleem dan maken we er gewoon één voor je.

Onze marketingcoach helpt je jouw bedrijf meer bekendheid te geven

De website is gebouwd, voorzien van de juiste teksten en afbeeldingen en loopt goed. Nu is de tijd aangebroken om eens te kijken hoe jij jouw bedrijf nog meer bekendheid kunt geven en hoe je meer toekomstige klanten naar jouw website kunt lokken. Wil je dit graag, maar weet je niet goed hoe? Onze marketingcoach helpt jou hierbij.

Wat doet de marketingcoach?

Samen met onze marketingcoach ga jij aan de slag om jouw product meer zichtbaar te maken. Jij speelt daarin de grootste rol en onze coach helpt jou waar je dat nodig hebt. Jullie stellen samen doelen op en terwijl jij zo goed mogelijk je best doet om die doelen te bereiken, is jouw coach op de achtergrond aanwezig om jou te begeleiden. Ook houden jullie samen in de gaten of jouw doel bereikt wordt en stuurt de marketingcoach jou bij waar dat nodig is.

Coaching op maat

Wanneer we het hebben over marketing, hebben we het over het zichtbaar maken van jouw product via verschillende kanalen. Je kunt hierbij denken aan adverteren via social media, het opzetten van een Google Adwords campagne, bloggen en het versturen van nieuwsbrieven via Mailchimp. Jouw marketingcoach beschikt over alle kennis en vaardigheden om jou hier zo goed mogelijk bij te helpen. Ben je al bekend met deze vormen van adverteren en heb je alleen wat ondersteuning nodig of ben je helemaal nieuw met marketing? Het maakt ons niet uit, onze coach biedt jou ondersteuning op maat.

Verschillende soorten marketing

We noemden hierboven al kort een aantal soorten van marketing. Bij social media marketing denken wij vooral aan marketing via Facebook. Ongeveer 80% van de Nederlanders gebruikt Facebook en daarmee is Facebook al jaren het grootste sociale mediakanaal in Nederland. Om een groot publiek te bereiken is Facebook dus zeer geschikt.
Bloggen klinkt misschien wat vaag en moeilijk, maar wanneer je blogt over de juiste onderwerpen heeft bloggen veel voordelen: er komt onder andere meer verkeer naar jouw website, het is goed voor je vindbaarheid in Google en je onderscheidt je van je concurrenten. Vind je schrijven moeilijk? Jouw marketingcoach kan je natuurlijk helpen bij het vinden van de juiste onderwerpen en wij hebben een copywriter in dienst. Wij kunnen jou ook ondersteunen bij het versturen van nieuwsbrieven en het opzetten van een Adwords campagne.

Meer informatie?

Zie jij een marketingcoach wel zitten en wil je meer informatie of gewoon eens met ons kennismaken? Neem dan contact op met Webplace4u en wij kijken wat je voor jou kunnen betekenen.

Wil jij een succesvolle website of webwinkel?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismakingsafspraak.