Social media tips inspiratie of uitbesteden?

Ben jij op zoek naar een succesvol internet bureau?

Goed dat jij ons hebt gevonden!, Wij kunnen jou helpen om een website of webwinkel succesvol te maken.
Heb jij nog geen website of webwinkel! Geen probleem dan maken we er gewoon één voor je.

Jouw op maat gemaakte social media campagne, uitgevoerd door ons

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat 87% van de bevolking van 18 jaar en ouder gebruikt maakt van social media. Wanneer jij als bedrijf meer naamsbekendheid wilt krijgen, meer klanten naar je toe wilt trekken of je product wilt promoten, is het dus noodzakelijk om actief te zijn op deze online media. Onder deze media vallen onder andere Facebook, Twitter, Instagram, Youtube en nog tal van andere websites. Wij richten ons voornamelijk op Facebook, omdat deze website veruit het grootste aantal gebruikers kent in Nederland.

Waarom aanwezig zijn op social media?

Natuurlijk is het belangrijk om zichtbaar te zijn op de publieksmedia wanneer het grootste deel van jouw (toekomstige) klanten hier gebruik van maakt. Er zijn echter nog meer goede redenen om aanwezig te zijn op bijvoorbeeld Facebook.
Klanten kunnen op deze sites vaak een review achterlaten over jouw bedrijf: deze klantervaringen kunnen zeer nuttig zijn om jouw product of service te verbeteren.
Ook helpt het koppelen van social media aan jouw website om hoger te komen in de zoekresultaten van Google. Google vindt het fijn als een linkprofiel van een website zo volledig mogelijk is en beloont dat.
Nog een voordeel van het gebruik van publieksmedia is de kans die het je geeft om als expert gezien te worden. Door regelmatig meer informatie over jouw branche of product te publiceren gaan mensen jouw bedrijf meer als kundig zien.

Wij zorgen voor jouw social media

Klinkt dit allemaal heel goed, maar heb je geen idee hoe je hiermee aan de slag kunt? Hier komen wij om de hoek kijken. Wij hebben alle expertise in huis die nodig is om jouw bedrijf zo optimaal mogelijk aanwezig te laten zijn op social media. Samen met jou gaan we rond de tafel zitten om te bespreken wat jij wilt bereiken op het gebied van publieksmedia en hoe wij dat voor jou kunnen bereiken.
Daarna gaan wij voor jou aan de slag. Wij richten jouw Facebookpagina in en zorgen dat hij online komt. Wij zetten regelmatig een post online en kunnen ook (betaalde) campagnes op Facebook voor jou opzetten. Natuurlijk monitoren wij hoe het gaat met de online aanwezigheid van jouw bedrijf en passen wij onze strategie aan wanneer dit nodig is.
Kortom: wij nemen jou al het werk uit handen en zorgen dat jouw aanwezigheid op Facebook soepel en succesvol verloopt.

Meer informatie?

Uiteraard staan wij voor jou klaar wanneer je meer informatie wilt over social media of wanneer je misschien eerst even kennis met ons wilt maken. Neem daarvoor contact op met Webplace4u.

Wil jij een succesvolle website of webwinkel?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismakingsafspraak.