Jouw 

goed geregeld

Jouw op maat gemaakte social media campagne, uitgevoerd door ons

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat 87% van de bevolking van 18 jaar en ouder gebruikt maakt van social media. Wanneer jij als bedrijf meer naamsbekendheid wilt krijgen, meer klanten naar je toe wilt trekken of je product wilt promoten, is het dus noodzakelijk om actief te zijn op deze online media. Onder deze media vallen onder andere Facebook, Twitter, Instagram, Youtube en nog tal van andere websites. Wij richten ons voornamelijk op Facebook, omdat deze website veruit het grootste aantal gebruikers kent in Nederland.

Waarom aanwezig zijn op social media?

Natuurlijk is het belangrijk om zichtbaar te zijn op de publieksmedia wanneer het grootste deel van jouw (toekomstige) klanten hier gebruik van maakt. Er zijn echter nog meer goede redenen om aanwezig te zijn op bijvoorbeeld Facebook.
Klanten kunnen op deze sites vaak een review achterlaten over jouw bedrijf: deze klantervaringen kunnen zeer nuttig zijn om jouw product of service te verbeteren.
Ook helpt het koppelen van social media aan jouw website om hoger te komen in de zoekresultaten van Google. Google vindt het fijn als een linkprofiel van een website zo volledig mogelijk is en beloont dat.
Nog een voordeel van het gebruik van publieksmedia is de kans die het je geeft om als expert gezien te worden. Door regelmatig meer informatie over jouw branche of product te publiceren gaan mensen jouw bedrijf meer als kundig zien.

Wij zorgen voor jouw social media

Klinkt dit allemaal heel goed, maar heb je geen idee hoe je hiermee aan de slag kunt? Hier komen wij om de hoek kijken. Wij hebben alle expertise in huis die nodig is om jouw bedrijf zo optimaal mogelijk aanwezig te laten zijn op social media. Samen met jou gaan we rond de tafel zitten om te bespreken wat jij wilt bereiken op het gebied van publieksmedia en hoe wij dat voor jou kunnen bereiken.
Daarna gaan wij voor jou aan de slag. Wij richten jouw Facebookpagina in en zorgen dat hij online komt. Wij zetten regelmatig een post online en kunnen ook (betaalde) campagnes op Facebook voor jou opzetten. Natuurlijk monitoren wij hoe het gaat met de online aanwezigheid van jouw bedrijf en passen wij onze strategie aan wanneer dit nodig is.
Kortom: wij nemen jou al het werk uit handen en zorgen dat jouw aanwezigheid op Facebook soepel en succesvol verloopt.

Meer informatie?

Uiteraard staan wij voor jou klaar wanneer je meer informatie wilt over social media of wanneer je misschien eerst even kennis met ons wilt maken. Neem daarvoor contact op met Webplace4u.

De juiste kanalen

 Passend bij jouw stijl

Eigen inbreng altijd mogelijk

Snel beginnen? Geen probleem!

Gericht op conversie

SEO en waarom het vitaal is voor jouw bedrijf

Wat is SEO nou eigenlijk SEO is de afkorting van Search Engine Optimization, of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Maar wat is nou de ‘normale’ uitleg die we allemaal begrijpen? SEO is het totaalpakket aan handelingen of technieken om jouw website een betere positie in de zoekmachines te geven. Voor veel mensen betekent dit ook wel: de eerste...

WordPress als fundering, maar waarom?

Wat is Wordpress? Ooit begonnen als een blogsysteem voor iedereen, maar uitgegroeid tot één van de meest uitgebreide CMS’en in de wereld. De grondslag voor dit systeem stamt uit begin 2003 toen Matthew Mullenweg samen met Mike Little de beginselen van Wordpress codeerde. Het systeem had na 2 jaar (februari 2005) al bijna 1 miljoen downloads. Dit CMS is op...

Keywords in jouw SEO tekst

Wat doen zoekwoorden met een SEO tekst? Zoekwoorden bevorderen de vindbaarheid van je website. SEO staat voor Search Engine Optimization. Of in het Nederlands, zoekmachine optimalisatie. Internetgebruikers vinden de meeste websites die ze bezoeken (65%) vinden via een zoekmachine. De meest gebruikte (95%) en bekendste zoekmachine is...

De kracht van zakelijk bloggen

Veel bedrijven hebben nog moeite met bloggen. Dat komt onder andere door excuses als ‘geen tijd’, ‘geen inspiratie’ en ‘te weinig ervaring’. Maar het aantal blogs blijft toenemen, wellicht zijn je concurrenten ook al begonnen? Daarom is het goed om te onderzoeken of bloggen iets voor jou is! Een kijkje in de keuken Je website is het online...

Bel mij over social media

Webplace4u

Kierkamperweg 17B
6721 TE Bennekom
0317 744 001
0317 744 001
info@webplace4u.nl
helpdesk@webplace4u.nl