Wij zorgen voor succesvolle en vindbare websites die klanten opleveren.

Hoe zorgt Webplace4u ervoor dat jouw webwinkel of webshop goed gevonden wordt

N

Zoekwoord analyse

Vaststellen van zoekwoorden d.m.v. keyword analyse

N

SEO geoptimaliseerde teksten

Analyse van inhoud van website of webwinkel en bepalen wat de SEO score is

N

Blog / Vlog

Content marketing plan bedenken / uitvoeren

N

Online marketing doelstellingen vaststellen

Wat willen we bereiken met welke pagina’s op de website/webwinkel

N

Aanpassen / verbeteren

De website aanpassen zodat de SEO score verbeterd

N

Linkbuilding

Linkprofiel verbeteren voor betere positie in Google

N

SEA

Indien gewenst online adverteren met bijvoorbeeld Google Adwords

N

Social Media Marketing

Wij kunnen alle social media mogelijkheden bespreken en inzetten

Maak kennis met de internet succes specialisten !

Arjan Marsman

Arjan Marsman

SEO Specialist, Webdeveloper, Programmeur

Mijn naam is Arjan Marsman en ik ben eigenaar van Webplace4u. Ik ben afgestudeerd op HBO niveau als programmeur, daarnaast heb ik mij door vele cursussen, workshops en masterclasses ontwikkeld tot een volwaardig webdesigner. Mijn passie zit hem vooral in het zorgen voor succesvolle websites en maatwerk. Ik ben gespecialiseerd in het verbeteren van de vindbaarheid en het optimaliseren van de websites zodat de bestellingen en aanmeldingen toenemen. Dit doe ik door verschillende neuromarketing technieken toe te passen. Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat het me dan weten.

Remco Jansen

Remco Jansen

Ontwerper , Webdeveloper

Hoi! Zoals je kan zien is mijn naam Remco, ik ben 24 jaar jong en sinds begin 2017 werkzaam bij Webplace4u. Daar houd ik mij bezig met allerlei design, advies en support. Ik ben geboren in Arnhem, en mijn hele leven al woonachtig in Renkum. Ooit begon ik mijn carrière op de basisschool, en na een aantal vervolgopleidingen en verschillende banen ben ik nu hier. Ik heb veel verschillende vakgebieden mogen ervaren waaronder horeca en onderwijs. Van deze tijd heb ik ontzettend veel geleerd en dit is ook grondslag geweest voor mijn huidige studie. Ik studeer namelijk Communicatie en Multimediadesign, en dit doe ik veel met plezier! Wil jij weten wat ik allemaal voor jou kan betekenen laat het me weten!

Meer klanten, meer omzet

Bij het bouwen van een website komt natuurlijk meer kijken dan gewoon een goede lay-out. Om een website succesvol te maken moet deze online vindbaar zijn: net zoals bij een gewone winkel hangt het succes (en dus de winst) van het bedrijf af van hoeveel mensen de site bezoeken, en er zijn verschillende manieren om daarvoor te zorgen.

Zo maakt Webplace4u gebruik van de beste SEO tools om jouw website hoger te positioneren in de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Hoe hoger je website in de zoekmachines terechtkomt, hoe sneller mensen hem te zien krijgen en hoe groter dus de kans dat ze de site bezoeken.

Vindbaarheid vergroten in zoekmachines

Eén van de beste manieren om hoger te scoren in Google is door de belangrijke trefwoorden van de website te verwerken in de landingspagina van die site. Als dit het geval is dan spreekt men van een website die SEO proof is. Webplace4u is specialist in de zoekmachine optimalisatie.

Samen gaan we voor een succesvolle campagne

De vindbaarheid vergroten vaan je website kan ook met advertenties, en ook hier is Webplace4u specialist in. De bekendste zoekmachine is Google, en dankzij Google Adwords kan dan ook een doeltreffende campagne opgesteld worden.

Google Adwords werkt door middel van het zogenaamde PPC-systeem (pay per click), waarbij je een vast bedrag betaalt voor elke keer dat een persoon op de reclame klikt. Hoeveel je precies betaalt hangt grotendeels af van hoe populair het zoekwoord is, de kwaliteit van de reclame, de plaats en vooral de kwaliteit van de website!

Google heeft als bedoeling bezoekers het beste resultaat te tonen, gebaseerd op het zoekwoord dat ze ingeven. Webplace4u zorgt ervoor dat de webpagina die mensen bezoeken als ze op jouw advertentie klikken, SEO-technisch adequaat is voor het product of de dienst waarvoor je adverteert.

De vindbaarheid verbeteren van je website dankzij Webplace4u

Je website online in de verf zetten is essentieel om meer bezoekers te lokken en ze in klanten te converteren, Webplace4u beschikt over alle nodige kennis en ervaring om dat zo efficiënt mogelijk te doen. Door middel van zoekmachine optimalisatie en een SEO check wordt jouw website afgestemd op het doelpubliek waardoor de vindbaarheid verbeterd.

Wil jij online succesvol(ler) zijn of worden?

N

Vul het contactformulier in

of maak een vrijblijvende afspraak in de online agenda

N

Wij nemen contact op

Wij brengen ons enthousiasme over om jou te helpen

N

We drinken samen koffie tijdens onze vrijblijvende kennismaking

Thee, water of fris mag natuurlijk ook

N

Jouw succescampagne wordt bedacht

Ons doel is jouw online succesvol maken

N

De succescampagne wordt gerealiseerd

Succesvol worden op internet gaat niet vanzelf, maar daar hoef jij je geen zorgen over te maken

N

Jouw online succes kan beginnen

Uiteraard ben je na deze oplevering automatisch ambassadeur van Webplace4u zoals vele andere tevreden klanten

P.S. wij zijn goed betaalbaar 😉

Onze succesvolle diensten worden tegen concurrerende tarieven aangeboden, hierdoor is jouw eerste succes al snel geboekt