Jouw 

goed geregeld

Een webwinkel laten bouwen door Webplace4u

Een website is essentieel om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Maar ook een webwinkel kan uw onderneming diverse voordelen opleveren. Een webwinkel werkt in principe hetzelfde als een fysieke winkel: u heeft een bepaald aanbod en klanten kunnen hiervoor betalen door middel van diverse betaalmethoden. Met een webwinkel bent u in staat uw goederen en diensten online aan te bieden aan uw bezoekers, waardoor u uw onderneming de kans geeft te groeien.

Laat uw bedrijf groeien met een webwinkel

Het runnen van een winkel kost veel tijd en energie, laat staan dat u daarnaast ook nog zelf een webwinkel moet bouwen. Toch is het in de huidige digitale maatschappij erg belangrijk dat u online gevonden wordt door uw klanten. Is dat niet het geval, dan bestaat de kans dat ze afhaken en naar de concurrent gaan. Dat wilt u natuurlijk niet.
Gelukkig heeft Webplace4u de oplossing. Laat ons uw webshop maken, zodat klanten voortaan ook online uw producten kunnen kopen. Wij weten hoe belangrijk een webwinkel voor uw bedrijf kan zijn. Vanaf €750 profiteert u van een professioneel gebouwde webwinkel die de kans op succes aanzienlijk vergroot. De webwinkel wordt volledig op maat voor uw bedrijf gemaakt.

Gebruiksvriendelijk voor u en uw klanten

Net als voor het bouwen van onze websites maken we ook voor het bouwen van webwinkels gebruik van het CMS WordPress. Het belangrijkste voordeel van dit systeem is dat u na oplevering gemakkelijk zelf uw webshop bij kunt houden.

Responsive design

 Passend bij jouw stijl

Gebruikersvriendelijk CMS

Klantvriendelijke webwinkel

Goede vindbaarheid

Snel online? Geen probleem!

Gericht op conversie

Keywords in jouw SEO tekst

Wat doen zoekwoorden met een SEO tekst? Zoekwoorden bevorderen de vindbaarheid van je website. SEO staat voor Search Engine Optimization. Of in het Nederlands, zoekmachine optimalisatie. Internetgebruikers vinden de meeste websites die ze bezoeken (65%) vinden via een zoekmachine. De meest gebruikte (95%) en bekendste zoekmachine is...

De kracht van zakelijk bloggen

Veel bedrijven hebben nog moeite met bloggen. Dat komt onder andere door excuses als ‘geen tijd’, ‘geen inspiratie’ en ‘te weinig ervaring’. Maar het aantal blogs blijft toenemen, wellicht zijn je concurrenten ook al begonnen? Daarom is het goed om te onderzoeken of bloggen iets voor jou is! Een kijkje in de keuken Je website is het online...

Bel mij over een webwinkel

Webplace4u

Kierkamperweg 17B
6721 TE Bennekom
0317 744 001
0317 744 001
info@webplace4u.nl
helpdesk@webplace4u.nl