Werkwijze Webplace4u

 

De werkwijze van Webplace4u is efficiënt en geoptimaliseerd voor snelheid.  Webplace4u realiseert uw website in zes eenvoudige stappen. 

1

Kennismaken

Wauw! Wat cool dat je ons hebt uitgenodigd voor een kennismaking. Je hebt vast al van alles over ons gelezen op de website. Maar wij kennen jou nog niet. Wij zijn heel benieuwd wie jij bent, en waarom jij een succesvolle website wilt!

Voor dit gesprek is het handig dat je al een beetje weet wat je wilt. Wat moet de site straks kunnen? Maar ook: wat vindt je mooi? Wat juist niet? 
Geen idee wat je wilt? Geen probleem! Dan komt het in het gesprek vanzelf wel.

2

Offerte

Oké, wij hebben nu een beeld van wie jij bent, en wat je wilt bereiken. Dat betekend dat wij een offerte voor je gaan maken, alhoewel je waarschijnlijk al weet wat het gaat kosten. Want daar winden wij geen doekjes om.

De definitieve offerte ontvang je meestal tijdens het gesprek, of vlak erna.
Is er iets wat wij moeten uitzoeken? Dan kan het soms iets langer duren.
Wij streven erna om altijd dezelfde dag nog de offerte te versturen.

Zodra de offerte is goedgekeurd, gaan we van start met jouw nieuwe website of webshop.

3

Aanleveren

Nu is het moment aangebroken om serieus te beginnen met de bouw van de website. Daar hebben wij een aantal dingen voor nodig. Misschien heb je al wel een deel aangeleverd, of kunnen wij dingen van jouw huidige website ‘recyclen’.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan afbeeldingen, teksten, kleur, logo’s, etc.
Wil je SEO teksten van onze tekstschrijfster Lindy? Dan gaan wij haar aan het werk zetten.
Eveneens als één van de fotografen waar wij mee samenwerken.
Maar stockfoto’s of eigen gemaakte kiekjes zijn natuurlijk ook een optie!

4

Concept

Zodra wij alles compleet hebben begint de ontwikkeling van het eerste ontwerp. Wij kijken naar de site’s die jij mooi vindt, concurrentie, en jouw huisstijl. Uiteraard voegen we daar onze eigen creativiteit aan toe, en de besproken wensen en eisen.

Wij maken onze websites en webwinkels op een afgesloten omgeving. Je krijgt dus geen schetsjes of prototypes, maar een volledig werkende site. Dat geeft het beste beeld van het uiteindelijke resultaat.

Niet tevreden met jouw eerste schets? Dan gaan we eraan sleutelen tot je dat wel bent.

Oplevering

5

Yes, We zijn bijna zover!

Het concept is goedgekeurd, en klaar voor installatie.

Nu kunnen we de domeinnaam gaan verhuizen en/of koppelen. Vanaf dat moment staat jouw website online, en is hij zichtbaar voor jouw klanten. We laten Google de site indexeren zodat hij snel zichtbaar wordt in de zoekmachine.

Als laatste beveiligen we de hele website, controleren de (contact)formulieren, en ronden andere losse eindjes af.  Als de email ook moet worden overgezet, gebeurt dat meestal nu.

6

En dan?

Jouw nieuwe site of webshop is live, supertof!
En nu? Stil staan of gas geven?

Dat is helemaal aan jou. Wij kunnen je met van alles helpen, ondersteunen, of proberen de site te blijven verbeteren en meer klanten of omzet te genereren. Bijvoorbeeld met online marketing, verschillende optimalisatie-trajecten of social media ondersteuning.

Wij hebben geen hapklare pakketten want elke site is anders!
Benieuwd of wij iets voor jou kunnen doen? Wij weten het zeker.

Kijk bijvoorbeeld eens bij optimalisatie of SEO